Schade

Schade is een woord wat bij de meeste mensen niet fijn in de oren klinkt en daar zijn wij ons van bewust. Heeft u een auto met schade, dan wilt u zich geen extra zorgen maken. Daarom kunt u er bij Autobedrijf Henk van der Sluis vanuit gaan dat u wordt ontzorgd.

Schadeherstel van A tot Z. Al heeft uw auto een krasje, deukje of grote zichtbare en/of niet zichtbare schade, u bent altijd (vrijblijvend) welkom voor een goed gesprek met bijpassend advies. Autobedrijf Henk van der Sluis staat voor goede service in combinatie met goede kwaliteit van zowel producten en onderdelen als diensten voor een zeer scherpe prijs.

Mede doordat wij zijn aangesloten bij het Checkstar Service Netwerk beschikken wij over een zeer uitgebreid inkoopkanaal, waardoor de onderdelen goedkoop worden ingekocht. Hierdoor kunnen wij u een scherpe prijs bieden.

Is het voor u niet mogelijk om uw auto zelf te vervoeren of beschikt u bijvoorbeeld niet over vervangend vervoer? In overleg is alles mogelijk! En dat alles Zuinig voor uw beurs!

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op via het formulier
of bel 058 266 0187

Reparatie

Onderhoud

Aircoservice

Schade

Ruitreparatie

Nieuwe onderdelen

Gebruikte onderdelen

Op zoek naar een andere auto? Check dan onze occasions

Mogelijk gemaakt door Mobilox